Hasiči vyhodnotili svoju NHLku

13.11.2014 00:00

Napísali o nás:

https://www.kysucky-infoexpres.sk/hasici-vyhodnotili-svoju-nhlku.html

V sobotu 8.11.2014 sa v sále obecného úradu v Podvysokej konalo vyhodnotenie Nočnej Hasičskej Ligy Žilinského kraja. Táto liga je unikátnym projektom nielen na Slovensku, ale nemá páru ani v okolitých krajinách.

Samotná liga mala úvodné podujatie už 28.6.2014 v Podvysokej, počas letných prázdnin sa konalo ďalších 8. kôl v Žilinskom kraji. Pre divákov a fanúšikov boli pripravené zaujímavé športové výkony pod umelým osvetlením a bohatý kultúrny program.

Ukončenia ligy sa zúčastnili všetci organizátori jednotlivých kôl, ako aj značná časť športovcov, ktorým sa podarilo vytvoriť priateľskú atmosféru.

V úvode vyhodnotenia boli predstavení partneri, bez ktorých by sa táto séria športových podujatí konať nemohla.

Počas samotného vyhodnotenia, boli odmenené družstvá v jednotlivých kategóriách, ale aj individuálne ocenenia pre najlepších športovcov ligy.

V ženskej kategórii obhájili prvenstvo z minulého roka ženy z Hliníka nad Váhom, medzi mužmi jednoznačne dominovali hasiči z Rudinky.

Zaujímavým spestrením bola anketa MISS Mašina NHLKy 2014 pod záštitou firmy Autoprofit Čadca. Ceny víťazom odovzdal pán konateľ - JUDr. Viliam Kocúrek.

Záver vyhodnotenia mal benefičný charakter, nakoľko sa dražil jedinečný exemplár Hasičského kalendára NHLky 2015, takto získané prostriedky spolu s výťažkom z tomboly boli poslané na pomoc zranenému hasičovi z DHZ Nitrianska Blatnica - viac informácií nájdete TU

Organizátori ligy by sa chceli veľmi pekne poďakovať všetkým účastníkom ligy, za dosiahnuté výkony, za spolupatričnosť a výbornú náladu na vyhodnotení.

Naše obrovské poďakovanie patrí aj partnerom ligy.

generálny partner: hasiaci sprej HAS750 od firmy ADITEX SK s.r.o

patrón ligy: Mgr. Jozef Cech - poslanec zastupiteľstva ŽSK

                                                                 partneri: dobrovolnihasici.sk , Autoprofit Čadca, OVB Allfinanz Slovensko a.s.

FOTOGALÉRIA z podujatia TU:

 

Kontakt

NHLka Žilinského kraja

Podvysoká 339

0948 534 668

e.magazín NHLky

Prihláste sa k odberu e.magazínu: