Novoročný hasičský turnaj NHLky vo futbale

10.01.2015 20:18

Dnes v sobotu 10.1.2015 sa v telocvični Základnej školy Podvysoká konal futbalový turnaj Nočnej Hasičskej Ligy Žilinského kraja.

Vďaka pohostinnosti Hasičov Podvysoká, organizačnému zabezpezpečeniu NHLky, štedrosti firmy Autoprofit Čadca, šikovnosti realizačného tímu kalendarpretiborka.sk a dobrosrdečnosti zúčastnených hasičských tímov, sme spoločne prežili výnimočný deň.

V ženskej kategórii zvíťazili hasičky z Hliníka nad Váhom pred dievčatami z DHZ Oščadnica, DHZ Radôstka+Nesluša a tímu Autoprofit, v ktorého dresoch si zahrali dievčatá z kalendára pre Tiborka.

Medzi mužmi dominovali hasiči až zo Spišského Štvrtka, ktorí vo vyrovnanom finále porazili domácich Hasičov Podvysoká.

O tretie miesto sa bojovalo úplne nadoraz a nakoniec si bronz odniesli DHZ Púchov, ktorým sa podarilo poraziť Hasičov z Dolného Hričova.

Ostatné zúčastnené družstvá taktiež predviedli kus futbalového umenia.

DHZ Makov, DHZ Nesluša, DHZ Setechov a taktiež tím Autoprofit v ktorom si zahrali chalani z mužského kalendára pre Tiborka.

Firma Autoprofit Čadca sľúbila za každý gól v sieti ich tímov 1€ pre Tiborka, ale keďže fotogenickí hasiči dostali za celý turnaj spoločne len 28 gólov, nakoniec svoju podporu viac než strojnásobili a na liečbu Tiborkovi Vajdovi posielajú 100Eur.

Ostatné družstvá sa nedali zahanbiť a pre Tiborka spoločne s divákmi vyzbierali ďalších 140 Eur.

Počas celého turnaja prebiehal aj predaj kalendára pre Tiborka ( www.kalendarpretiborka.sk)

Hasičom sa opäť podarilo spojiť pre výbornú vec a táto súdržnosť zaujala organizátorov na toľko, že už o rok pozývame všetkých HASIČOV zo Slovenska na unikátny futbalový turnaj , ktorý sa bude konať vo futbalovej aréne.

foto Patrik Kubizna

finále ženy Hasičky Hliník s DHZ Oščadnica

tím Autoprofit s marketingovou managérkou Veronikou z firmy Autoprofit Čadca

Hasičky z Hliníka v zápase s tímom Autoprofit

Spoločné foto víťazných družstiev DHZ Hliník nad Váhom ženy a DHZ Spišský Štvrtok

Kontakt

NHLka Žilinského kraja

Podvysoká 339

0948 534 668

e.magazín NHLky

Prihláste sa k odberu e.magazínu: